Sudan Ucuza Arsalar Milli Emlak’ta Satışa Çıktı! Şehrin Göbeğindeki Arsaların Fiyatları Duyanı Şaşkınlığa Düşürüyor

Türkiye genelinde yaşanan enflasyon ve ekonomik kriz, vatandaşları tapu sahibi olma konusunda zor durumda bırakıyor. Son dönemde ev, arsa ve dükkan fiyatlarındaki yüksek oranlar, mülk sahibi olmayı zorlaştırıyor.

Milli Emlak tarafından satışa sunulan arsalar, vatandaşların ilgisini çekmeye başladı. En son satışa çıkan arazilerin fiyatları ise dikkat çekici şekilde düşük.

Sakarya’da, şehir merkezine yakın bir konumda bulunan bir arsanın fiyatı 948 bin 600 TL olarak belirlendi. Sakarya’da satışa çıkacak olan bu uygun fiyatlı arsa, vatandaşlar için cazip bir fırsat olabilir. Başvurular için ise 284 bin 580 TL tutarında bir ihale bedeli ödenmesi gerekecek.

Satış tarihi olarak 25 Nisan belirlenmiş olup, satış işlemi Sakarya’nın Karasu ilçesinde saat 11.00’da gerçekleştirilecek. İhalede en yüksek teklifi veren kişi, arsanın yeni sahibi olacak. Milli Emlak tarafından düzenlenen ihale sonucunda arsa sahibi olan vatandaşlar, sahip oldukları yeni taşınmaz için 5 yıl boyunca emlak vergisi ve KDV muafiyetine sahip olacaklar.

Detaylı bilgilere ulaşmak için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesi veya milliemlak.gov.tr adresi ziyaret edilebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort